''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC

Εικόνα: joko
Καλησπέρα σας.
Ενα πρωινό πήρα την απόφαση να αλλάξω εξ ολοκλήρου την εμφάνιση του παλιού μου υπολογιστή...

Σας παρουσιάζω βήμα προς βήμα όλη την διαδικασία...¨

1) Αφού πέρασα 2 περίπου μέρες στο internet κοιτώντας φωτογραφίες υπολογιστών, έφτιαξα στο μυαλό μου, το σχέδιο του νεου μου υπολογιστή...Βέβαια πολλές φορές ξέφυγα απο το αρχικό μου στόχο, αλλα το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ...Κατ αρχάς ήθελα έναν υπολογιστη κάπως μυστήριο (x-files) κ έτσι...

2) Αρχικά έβγαλα όλο το Hardware...


3)Έπειτα έτριψα όλο το κουτί μου με μηχανή, εκτός απο το μπροστινό μέρος.Έκοψα ένα παράθυρο κ πέρασα ολο το κουτί 2 χέρια γκρί αστάρι...



4)Αγόρασα ενα μαύρο κ ένα πράσινο spray για λαμαρίνα...Επειδή ήθελα η μπογιά να ''κάψει'' το αστάρι για να βγεί ένα look σαν οξύ, το έβαψα πριν στεγνώσει το δεύτερο χέρι...έτσι πέτυχα αυτο που ήθελα κ το pc απέκτησε ανάγλυφο look σαν οξύ...







5)Μετά άλλαξα τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού με έναν της Akasa με πρασινα led.Εκοψα κ κολλησα με μονοτική καλώδια που δεν χρησιμοποιώ κ τα αφησα στο εσωτερικο του τροφοδοτικου.εξω βγαίνουν μόνο δυο molex κ το καλώδιο της μητρικης.το έβαψα με τον ίδιο τρόπο όπως κ το κουτι...



6)Το επόμενο βήμα ήταν το μπροστινό μέρος.μέτρησα το κουτι.πηγα σε εναν λαμαρινά κ μετά απο οδηγίες μου εγινε οπως το ηθελα...



7)Απο την αρχη της κατασκευής ειχα εναν στοχο, να μην φαινονται καλώδια στο pc μου. ετσι με ολα τα extras που εβαλα το πετυχα.το pc μου εχει (2) cold cathode (black light), (1) green led με προγραματα, (1) 12'' cooler στο μπροστινο μερος (εισαγωγή αέρος), (1) 6'' cooler στο πίσω μέρος (εξαγωγής αερος).Παρόλα αυτά το μόνο καλώδιο που φαίνεται είναι η πλεξούδα η οποία φωσφωρίζει στο black light...



απο πίσω ομως γίνεται χαμός



8)Τέλος αγόρασα απο το Jumbo(δεν ειναι διαφημιση...) ενα spray για μαλλια που ειναι uv reactive...Είναι σαν κόλλα που δεν φαίνεται ουτε την καταλαβαινεις...εκτος αν ανοιξεις το black light...!!! ετσι ψεκασα ολο το κουτι, την μητρικη , τα παντα (μην φοβαστε, δεν βραχυκυκλώνει...)




9) Ο υπολογιστής τελείωσε...Αφου μπήκαν ολα στην σειρα, βιδώθηκε το πλεξι πανω στο κουτι...



Ελπίζω να σας βοηθησα...
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC
''Φτιάχνωντας'' την εμφάνιση ενός PC

Σχόλια

Εικόνα: STACKERAKIAS
Kαι φυσικα παντα πριν το βαψιμο θελει ενα μικρο σκουπισματακι με λιγο νερακι και λιγο απορρυπαντικο πιατων και μετα βαψιμο....
Εικόνα: panigrc
Αν βγάλεις απο μέσα τα πάντα τότε κανε το κουτί ότι θες αρκεί να το αφήσεις να στεγνώσει. Ενα πλυσιματάκι είναι πάντα καλοδεχούμενο Smile
Εικόνα: mckondas
Δεν σου είπε κανένας να το πλύνεις με νερό. Με την πίεση αέρα που έχουν τα πλυντήρια αυτοκινήτων είπα. Εκτός και άν το πλύνεις κανονικά και το αφήσεις να στεγνώσει 2 μέρες πρίν βάλεις μέσα το hardware πάλι. Α και δεν νομίζω να κάνει βαθούλωμα πουθενά. Άν έχει ρυθμιστή πίεσης νερού έχει καλός, αλλιώς μην το ρισκάρης.
Εικόνα: greenrebel
ok μάγκες κατάλαβα!!!!λοιπόν επειδή η μάνα μου αγόρασε ένα πιεστικό νερού σκέφτομαι να πλύνω το κουτί μου με αυτό...
αλλά σκέφτομαι οτί έχει μεγάλη πίεση(αφού να φανταστείτε οτί με αυτό πλένει τα παράθυρα και τα πλακάκια)και υπάρχει περίπτωση να γίνει βαθούλωμα οπότε....θα πρέπει να πάω αναγκαστικά σε πλυντηήριο αυτοκινήτων,για να ρυθμίζω και την πίεση του νερού.
Εικόνα: mckondas
Καλύτερη λύση για την γείωση είναι να ακουμπήσης ξύλο ή να βάλεις το δάκτυλό σου στην γείωση μιας μπρίζας τύπου σούκο.
Εικόνα: SAMSONIC
ε ναι ρε συ μην σε ανχόνη αυτό! να έχεις στο νού σου μόνο ότι πρέπει να του φέρεσαι με σεβασμό και όχι με πολύ σκληρά ζόρια και πιέσεις, και πως καλό θα είναι να αποφορτίζεις τα χέρια σου πιάνοντας μια γειωμένη βίδα! αυτές είναι οι δύο πρώτες πολύ βασικές συμβουλές που θα σου έδινα!

και να θυμάσαι πως ότι βγάλεις ξαναμπαίνει, δεν έκανες λάθος, και δεν περισσεύει τπτ... (όπως παθαίνω εγώ με τις βίδες μια ζωή χεεχεεεχ)
Εικόνα: panigrc
Εδώ είμαστε εμείς να σε καθοδηγήσουμε !
Εικόνα: greenrebel
ρε μάγκες ωραία όλα αυτά με το βάψιμο αλλά το βάψιμο από ότι έχω καταλάβει συνεπάγεται με το να βγάλω όλο το hardware απ'το κουτί μου το οποίο ναι μεν μοιάζει εύκολο,μετά όμως δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να το βάλω σωστά.
Εικόνα: mckondas
Όχι σε βενζινάδικό. ΠΟΤΕ. Το μηχάνημα πετάει λάδι σε μικρές σταγόνες. Δεν θέλουμε τίποτα περίεργα ακόμα δεν ξεκινήσαμε το modding. Να πάς σε πληντήριο αυτοκινήτων που έχουν καλύτερα μηχανήματα. Ακόμα μπορείς με ένα μαλακό πινέλο να το κάνεις στο μπαλκόνι σου.
Panigrc αλουμινόβιδες λέω ίδιες με αυτές που έχει αλλά είναι όλο από αλουμίνιο. Οι δικές του είναι από πλαστικό.
Η μπογιά που λές στο τέλος λέγεται βερνίκι.
Μην ξεχνάμε ότι το βάψιμο δεν είναι μόνο μια μπογια και πάπαλα. Υπάρχει η πέρλα, το "μάρμαρο", τα flakes και πολλά άλλα που κάνουν τον υπολογιστή τούμπανο.
Εικόνα: panigrc
Σωστός mckondas!!! Πολύ καλές οδηγίες. Αχ greenrebel τα καλώδια, θα σε μαλώσω Smile
Ανεμιστήρες οπωσδήποτε να βάλεις και μπροστά για τους καημένους δίσκους σου.
Καθάρισε το pc σου πηγαίνοντας σε ένα βενζινάδικο που έχει κομπρέσορα για να το φυσήξεις.
Αλουμινόβιδες θα βρεις σε σημεία με εργαλεία μπογιές και τέτοια.
Ανεμιστήρες με LED μπορεις να βρεις στο e-shop ήσυχους ανεμιστήρες σε μένα (κανουμε και διαφήμιση)
Για καλά αποτελέσματα συστήνω 2 12άριδες ή 3 8άριδες.
Για να βάψεις το κουτί θέλει ένα καλό τριψιματάκι, μετά αστάρωμα και μετά βάψιμο. Όλες οι μπογιές που θα βάζεις θα είναι τουλάχιστον 2 χέρια.
Το καλύτερο είναι 2 χέρια αστάρι, 3-4 χέρια χρώμα και 3-4 χέρια κάποιο προστατευτικό όπως glossy σαν λούστρο ένα πράμα δεν θυμάμαι πως το λένε στα Ελληνικά. Όλα αυτα τα βρίσκεις σε χρωματοπωλεία σε μορφή σπρέι.
Εικόνα: greenrebel
Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!Πού κατάφερες να δεις την υποδοχή για κινητό sony ericsson δεν μπορώ να καταλάβω....
Δύο πράγματα μπορεί να είναι:Είτε η μηχανή μου δείχνει και γαμώ τις εικόνες γαμάτα(αν και είχα βάλει σχετικά μικρή ανάλυση)είτε είσαι παρατηριτικός,αλλά μάλλον το πρώτο...
Laughing out loud:lol:Laughing out loud:lol:
Τώρα ερώτηση κρίσεως:Πάτρα πού κοντά μπορώ να βρω ανεμιστήρες με led φωτάκια και τέτοιες αλουμινόβιδες;;;
Ακόμα νομίζω οτί θα ξέρεις τρόπους ωστέ να βαψω το κουτί μου
χωρίς να έχουν πρόβλημα τα υπόλοιπα μέρη...
take care man
Εικόνα: mckondas
Λοιπόν. Σύμφωνα με αυτά που είδαν τα μπιρμπιλωτά μου ματάκια πρέπει να κάνεις (για αρχή) τα παρακάτω.
Είναι αριθμιμένα και στην φοτό.
1: Κρύψε τα καλώδια από την πλαινή μεριά των dvd drives
2: Βάλε ανεμηστήρα με led να βγάζει αέρα.
3: Βάλε τον sata άν γίνεται πιό μέσα. Ελπίζω να έχεις τον sata σαν σκληρό συστήματος.Κρύψε κάτω από τον sata όσα καλώδια γίνεται.
4: Άν έχει θέση για ανεμηστήρα βάλε έναν 12άρη με led να βάζει αέρα (λογικά θα έχει). Βγάλε και την μπροστινή πλευρά μια φοτό χωρίς το πλαστικό μπροστά.
5: Πάρε αλουμινόβιδες. Είναι καλύτερες και δίνουν πολλή μούρη στο κουτί. Άν το βάψεις σκούρο χρώμα το κουτί πάρτες μαύρες. Άν το χρώμα είναι ελεκτρίκ πάρε ασημί.
Offtopic
6: Κινητάκι sony ericsson έχουμε έ;
Εικόνα: greenrebel
Καλησπέρα
Λοιπόν άνοιξα το κουτί κι έβγαλα φωτό το εσωτερικό.Δεν μπορώ να πω οτί είχε και τρομερή σκόνη.
Πίσω απ'τις γρίλιες δεν υπάρχει ανεμιστηράκι αλλά είχε μαζέψει πολλή σκόνη!!!!
Τελικά έκανα λάθος με την αριστερή πλευρά του κουτιού μου,αφού δεν είναι όπως την είχα περιγράψει,αλλά έχει το ίδιο σχήμα με την δεξιά εκτός από μία τρύπα που υπάρχει για το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή(όπως φαίνεται και στην φωτο).
Εικόνα: mckondas
greenrebel να υποθέσω ότι από πίσω από την γρίλια έχει ανεμηστήρα;
Α για αρχή βγάλε ότι αυτοκόλλητο υπάρχει επάνω στον υπολογιστή και με ένα κομμάτι βαμβάκι και λίγο οινόπνευμα βγάλε τις κόλλες. Καθάρισε και μέσα το κουτί και μην ξεχάσεις να βγάλεις και μια φοτό το κουτί από μέσα. Πρέπει να δούμε και το εσωτερικό (πόσο χώρο έχει μέσα).
Εικόνα: panigrc
Κάνε ένα σχέδιο στο χαρτί πρώτα για να δεις πως θα μοιάζει το κουτί σου περίπου μετά τις μόντες ! Τα αρχικά στάδια τα έχουμε νομίζω συζητήσει στις αρχικές σελίδες.
Οπότε απο κει και πέρα μένει να επιλέξεις τι θες να κανεις για να σου δώσουμε περαιτέρω οδηγίες.

@samsonic ναι εκτός από το παράθυρο μπορείς να βάλεις και mesh δηλαδή κάτι σαν σιτα μόνο που θα μπαζεύει σκόνη. Ή μπορεις απλά να βάλεις πλέξι με χρώμα. Ή μουρθε ιδέα, να εκτυπώσεις αυτοκόλλητο όπως έκανα στο project eraser και να το καλύψεις με έγχρωμο αυτοκόλλητο το οποίο μπορει να περιλαμβάνει περιοχές με πλέξι καθώς και τρύπες για ανεμιστήρες ή για οτιδήποτε άλλο.
Εικόνα: SAMSONIC
greenrebel τα πλαϊνά καπάκια του κουτιού σου είναι ίδια με τα δικά μου μόνο που τα δικά μου έχουν και τα δύο αυτό το σχήμα που θυμίζει X και έχουν και τα δύο το e που θυμίζει internet explorer. + ότι έχουν και τα δύο τρύπες ...

η μόντα που έχω στο μυαλό μου και θα υλοποιήσω όταν βρω χρόνο είναι να κόψω από τη μια μεριά τη μέσα μεριά του X και να το κάνω παραθυράκι με Plexy στο σχήμα αυτό.

στην άλλη μεριά λέω να κόψω πάλι έτσι αλλά να βάλω κάτι άλλο αντί για plexy.. καμιά καλή φωτό, κανα καθρεφτάκι με led στα πλάγια να το φωτίζουν τπτ τέτοια...
Εικόνα: greenrebel
Το δωμάτιο μου είναι βαμμένο άσπρο αν και υπάρχει μελλοντική περίπτωση να αλλάξω δωμάτιο.
Όσον αφορά τα εξαρτήματα έχω δύο σκληρούς,ένα dvd reader και ένα writer(όπως θα είδες και στην φοτό),έναν AMD επεξεργαστή και μετά όλα τα συνηθισμένα....ξέρεις πιστεύω...
Το κομμάτι που από βλακεία μου έχει χαθεί απ'τη φωτό είναι με αυτό που είναι κάτω απ'τα drivers(άσπρο δηλαδή).
Το κουμπί του power δεν ανάβει με κάποιο χρωμα όταν το πατας αλλά κάτι σαν δαχτυλιδάκι που είναι γύρω απ'το κουμπιί είναι βαμμένο μπλε χωρίς να έχει φωτάκι.
Δοκίμασα σήμερα να βγάλω και τις γρίλιες και βγαίνουν.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να σου βγάλω μια φώτο του εσωτερικού του κουτιου.
take care
Εικόνα: greenrebel
αααααααααααα ξέχασα να σου πω ότι οι διαστάσεις εκείνου του μέρους που λες είναι περιπου 13Χ8cm.
Εικόνα: mckondas
Ερωτήσεις που ζητάνε απαντήσεις.
Εικόνα: mckondas
Τι χρώμα είναι το δωμάτιο;
Πρέπει να αλλάξεις αναγκαστικά και το μέρος που θα είναι το κουτί σου πια.
Βγάλε μια φοτογραφία και το εσωτερικό του κουτιού.
Τι εξαρτήματα φοράει ο υπολογιστής σου;
Εικόνα: greenrebel
Μόλις κάνω αυτό που μου είπες(αύριο δηλαδή)θα ανεβάσω και την εικόνα της τωρινής αριστερής πλευράς.Βασικά δεν έχω φτιάξει κάποιο σχέδιο για το πως θα ήθελα το κουτί μου φτιαγμένο αλλά θα με ενδιέφερε αν είχε πολλά και διαφορετικά πράγματα πάνω του.Μου έρχονται τόσα πολλά σχέδια στο μυαλό μου που δεν ξέρω από που να αρχίδω και που να τελειώσω....Θα προσπαθ΄ησω όμως μία από τις επόμενες μέρες να φτιάξω κάτι.
c yaQuote:
Ο/Η mckondas έγραψε:
Από την δεξιά πλευρά έχει αυτό το Χ σαν σχέδιο επάνω στην πλαινή λαμαρίμα ε; Για αρχή βάλε την δεξιά λαμαρίνα αριστερά και την αριστερή βάλτην δεξια. Θα κάτσω να κάνω κάποια σχέδια (στο χέρι πάντα) και θα τα ανεβάσω αύριο κιόλας (μπορεί και σήμερα κατά τις 2:00). Μέχρι τότε άνοιξε και εσύ ένα mod log.
Όταν λέω 2:00 εννοώ το βράδυ. Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Εικόνα: mckondas
Από την δεξιά πλευρά έχει αυτό το Χ σαν σχέδιο επάνω στην πλαινή λαμαρίμα ε; Για αρχή βάλε την δεξιά λαμαρίνα αριστερά και την αριστερή βάλτην δεξια. Θα κάτσω να κάνω κάποια σχέδια (στο χέρι πάντα) και θα τα ανεβάσω αύριο κιόλας (μπορεί και σήμερα κατά τις 2:00). Μέχρι τότε άνοιξε και εσύ ένα mod log.
Όταν λέω 2:00 εννοώ το βράδυ. Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Εικόνα: greenrebel
Έβγαλα την δεξιά πλευρά(από μπροστά όπως κοιτάμε το κουτί)και
την μπροστινή όψη του κουτιού.Απ'ότι μπορείτε να δείτε το κουτί είναι εντελώς μαμά.Η αριστερή πλευρά(από μπροστά πάντα) είναι περίπου όμοια με την δεξιά,απλώς υπάρχει χαραγμένο ένα μεγάλο "e".Στην φώτο της δεξιάς πλευράς υπάρχουν και δύο στηρίγματα,αλλά δεν έχουν καμιά σχέση με το κουτί(είναι απ΄το γραφείο).
Εικόνα: panigrc
και στο youtube μπορεις να ανεβασεις νομίζω. Για βοήθεια εδώ είμαστε ότι θες ρώτα.
Εικόνα: mckondas
Καλή επιτυχία.
Όσο για το ανέβασμα των φοτό μπορείς να το κάνεις από εδώ (στην σελίδα που γράφεις το κείμενο) πιό κάτω έχει ένα πίνακα που λέει " Επισύναψη αρχείου". Μέσα εκεί έχει και δύο κουμπιά, το "Αναζήτηση..." και το "Επισύναψη/Upload". Το μέγεθος του αρχείου πρέπει να είναι συμβατό με τα παρακάτω λεγόμενα "Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 1000K; Επιτρεπτές καταλήξεις αρχείων: zip gif png jpg jpeg rar pdf doc". Όλα αυτά για το αν θές να βάλεις την φοτό στην ενότητα " Συζητήσεις ". Πρέπει βέβαια μετά από τα αρχεία που επιλέξεις να βάλεις να πατήσεις και το μαγικό κουμπί που λέει "Επισύναψη/Upload".
Άν πάλι θες να βάλεις μια εικόνα στην gallery μας τότε μέσα στην gallery θα δεις ένα κουμπί που λέει (αν θυμάμε και καλά) προσθήκη εικόνας. Τα βήματα εκεί είναι τα ίδια.
Αν πάλι θέλεις να βάλεις ένα βίντεο τότε πρέπει να γραφτείς μέλος (δωρεάν φυσικά) στο www.photobucket.com . Εκεί ανεβάζεις τα βίντεο και όταν ανέβουνε σου δίνει ακριβός δίπλα τους ένα path ιστοσελίδας. Το αντιγράφεις και . . . . .μέχρι εδώ θυμάμε ,σε λίγο που θα το ψάξω θα σου στείλω πάλι pm. Αν πάλι το βίντεο είναι κάτω από 1mb τότε μπορείς να το βάλεις ρε ένα συμπιεσμένο φάκερο rar ή zip και το βάλεις κανονικά χωρίς photobucket.
Αυτά. CU
Εικόνα: greenrebel
Παιδια ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και θέλω να πω πως το forum σας αλ και έχει λίγα μέλη φαίνεται πολύ οργανωμένο.
Μία από τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτο από το κουτί μου αν μπορείτε να μου δώσετε κάποια βοήθεια...Είναι λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αυτόν τον καιρό ειναι και οι εξετάσεις.Θα κάνω ότι μπορώ για να τις ανεβάσω σύντομα.
Εικόνα: panigrc
καλωσόρισες greenrebel εννοείται πως κανεις δεν γεννήθηκε σχετικός, απλά είχαμε όρεξη και μεράκι και μάθαμε και ακόμη μαθαίνουμε. Ότι ερωτήσεις και αν έχεις κάντες. Δεν υπάρχουν καλές και κακές ερωτήσεις.
Εδώ θα είμαστε μαζί σου να σε βοηθήσουμε όσο θες. Μην βλέπεις που η κοινότητά μας δεν είναι και από τις πιο γεμάτες με κόσμο. Αυτό οφείλεται μάλλον στο γεγονός που δεν μοντάρουν οι περισσότεροι. Εμείς πάντα θα είμαστε εδώ να βοηθάμε.

Κάτι άλλο 300 ευρώ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λευτά και μπορείς να κάνεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράματα. Από πλέξι, ανεμιστήρες, cold cathode, στρογγυλεμένα καλώδια, μέχρι και μία μικρή υδρόψυξη μπορείς να βάλεις αν θες. Αλλάζεις ψύκτρα επεξεργαστή, γενικά κανεις πολλά πραματα.

Το μόνο που θέλω απο σένα είναι να μας λες τα νέα σου και να βάζεις και στο φόρουμ καμια φωτο να σε βοηθάμε παραπέρα.
Εικόνα: mckondas
Πρώτα από όλα καλός μας ήρθες.
Το ότι είσαι άσχετος δεν κολλάει πουθενά στο θέμα μας. Μην ξεχνάς ότι όλοι κάποτε ήμασταν άσχετοι. Μπράβο σου που θέλεις να ασχοληθείς πάντος με το θέμα modding. Να υποθέσω ότι το κουτί είναι εντελώς μαμά και θέλεις να ρίξεις δουλειά επάνω του ή θέλεις να πάρεις άλλο καινούριο και έτοιμο;(που δεν το συνηστώ). Άν ανεβάσεις καμία φοτό μπορώ να σου πω ιδέες μπόλικες. Τράβα το κουτί σου από μπροστά, το πλάι και μία το εσωτερικό.
Άν θέλεις πάντος ρίξε μια ματιά και στα mod log να πάρεις καμία ιδέα. Μέχρι τότε ότι σου έρθει στο μυαλό κάτσε και γράφτο ή σχεδίασέ το όσο κουφό και αν είναι. Που ξέρεις μπορεί να είναι καλή ιδέα και απλά να θέλει κάποιες αλλαγές. Tongue Tongue Tongue
Εικόνα: greenrebel
Γεια σας μάγκες!!!Είμαι 15 χρονών και μένω στην Πάτρα.Εχω παθει ενα ψιλοκόλλιμα βασικά από όταν θυμαμαι τον εαυτό μου με τα pc και ότι περιτρυγιρίζεται γυρω από αυτά.Ενώ πρόσφατα σέρφαρα στο ίντερνετ έτυχε να δω κάποια sites σχετικά με case modding.Έχω ένα καλό μηχάνημα αλλά τώρα μου έχει μπει η ιδέα πως πρέπει οπωσδήποτε να το μοντάρω!!!!Έχω ένα απρόβλημα όμως,που δεν είναι άλλο απο το ότι είμαι ολίγον άσχετος με το case modding...γι'αυτό αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!!!πιστεύω οτι μπορώ να διαθέσω μέχρι και 300 ευρώ για να το φτιάξω μόνο που δεν ξέρω από που να αρχίσω!!
Ελπίζω να μου απαντήσει κανείς βοηθώντας με όσο μπορει.
Καλώς σας βρήκα και να'σται καλά!!
Εικόνα: panigrc
Μπάααα, μέχρι τώρα δεν βρήκα τίποτα. Είναι λίγο δυσεύρετα αυτά στην ελληνική αγορά.
Εικόνα: JohnKaL-
Υπέροχο ! ! Smile
Εικόνα: joko
Να σου πώ την αλήθεια δεν το δοκιμασα...Αλλα πιστευω με λιγο σαμπουαν κατι θα μπορουσε να γίνει...Βέβαια και το κόψιμο ειναι λυση...Οπως επιθυμεί κανείς... Smile
i'D LIKE TO KNOW GOD'S THOUGHTS...! THE REST ARE JUST DETAILS...
Εικόνα: panigrc
Οπότε είναι καλό ε ??? Ε τότε μάλιστα συμφωνώ και εγώ με αυτό το σπρέι.

Να σε ρωτήσω τώρα και κατι άλλο, αν ψέκαζες τα μαλλιά σου με αυτό πως το βγάζεις ;

... κόβοντας τα μαλλιά !!! Cool Cool Cool Cool Cool
Εικόνα: joko
Ευχαριστώ πολύ.Καλη χρονιά και σε εσάς...Οσον αφορα το reply του panigrc θα ήθελα να αναφέρω οτι το uv spray αυτό δεν βγαίνει τοσο ευκολα οσο νομιζεις...Ενδεικτικα θα πω οτι οταν εβαφα το κουτι μου, εφυγε λιγο κ στο γραφειο μου...Για να το βγαλω, ψοφισα...Θελει τριψιμο για αρκετη ωρα με νερο για να βγει...Και οσον αφορα τις Θερμοκρασιες ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ουτε ανεβαζει την Θερμοκρασια του PC ουτε χαλαει με τις μεγαλες Θερμοκρασιες...εκτος αν εχεις PC- φουρνο... Laughing out loud
i'D LIKE TO KNOW GOD'S THOUGHTS...! THE REST ARE JUST DETAILS...
Εικόνα: inVader_
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα αυτά τα low-tech, low-budget mods μου αρέσουν εξίσου με τις ακριβές και pro-looking δουλειές...
Πολύ καλή η τεχνική με το σπρέι και το αστάρι... θα τη δοκιμάσω...\

Καλώς μας ήρθες joko και καλή χρονιά...
[i]...and death shall have no dominion...[/i]
Εικόνα: panigrc
MMM.. δεν με βρίσκει τελείως σύμφωνο η άποψη του ότι να βάψουμε το κουτί με ένα σπρει μαλλιών.

Διότι πάω στοίχημα πως αυτό δεν θα αντέξει και πολύ ιδιαίτερα στις υψηλές θερμοκρασίες ή μετά από μεταφορές κλπ.

Το να πάρεις ένα σπρει που είναι UV reactive δεν το θεωρώ "επαγγελματικό" απλά θεωρώ πως έτσι πρέπει να γίνεται.

Η απογοήτευση θα έρθει όταν το σπρέι μαλλιών θα αρχίζει να χαλάει. και κάτι τέτοιο δεν θέλει κανείς.

Ωστόσο ούτε και εγώ θα αγόραζα ένα UV reactive σπρέι για ένα μόνο κουτί, να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Εικόνα: joko
ακριβούτσικα μου φαινονται για America...Φανταζομαι ποσο θα κάνουν αν έρθουν Ελλάδα... Smile ...Τα σπρέι αυτά ειναι πιο ''επαγγελματικά''...Η δική μου λύση πιστεύω ειναι λιγότερο αποτελεσματική για αυτο και πιο οικονομικη...
i'D LIKE TO KNOW GOD'S THOUGHTS...! THE REST ARE JUST DETAILS...
Εικόνα: giann84
τελικά βρήκατε κάποιο κατάστημα για να αγοράσουμε uv paint???
Εικόνα: panigrc
Επίσης για uv spray έχει το xoxide όλα τα σχετικά δείτε εδώ :

http://www.xoxide.com/paint.html

Επίσης είναι και μία εταιρία η neon maxx η οποία κατασκευάζει σπρέι UV sensitive/reactive διαφανές.

Δεν ξέρω όμως που μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.
Εικόνα: panigrc
WOW !!

Με τον UV φωτισμό αλλάζει τελείως όψη !!! Εύγε !!!
Εικόνα: joko
Ευχαριστώ πολύ Nethead και καλώς σας βρήκα... Laughing out loud
i'D LIKE TO KNOW GOD'S THOUGHTS...! THE REST ARE JUST DETAILS...
Εικόνα: nethead
Μπραβο σου joko...
Το κουτι ειναι παρα πολυ ομορφο. Νεο αιμα στο x-park Cool καλοσωρισες Cool
[quote][b] First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, and then? You win![/b][/quote] [url=http://www.uracrew.tk]URA CREW - (WebDesign: NEThead)[/url] [img]http://homepages.pathfinder.gr/nethead/powered_by_suse.gif[/img]
Εικόνα: joko
τί ακριβώς κάνει αυτό το αυτοκόλλητο, επειδή δεν καταλαβα...Οσον αφορά την οθονίτσα, το σκεφτομαι εδω κ καιρό κ μάλλον δεν θα αντισταθώ...Πάλι θα τρυπάω το κουτι μου... :-?
i'D LIKE TO KNOW GOD'S THOUGHTS...! THE REST ARE JUST DETAILS...
Εικόνα: gourtz
υπαρχει και αυτοκολλητο carbon style που το κολλας το ζεστενεις και παιρνει το σχεδιο της επιφανειας και ειναι πολυ ωραιο αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο ... μπορει να βαλεις και μια οθονιτσα lcd μπροστα στην μασκα σαν αυτη που εχω βαλη εγω
Εικόνα: joko
~`gourtz`~.... Το UV spray ειναι φτηνό, περίπου 3 Ευρώ αν θυμάμαι καλά.Οσον αφορα το κουτί μου, εχω ακούσει απο πολλούς φίλους μου οτι θα φαινόταν πιο ωραίο αν δεν το είχα βάψει...Με λίγα λόγια, τζάμπα έκανα τοσο κόπο... Smile . αργότερα σκέφτομαι να το ξεβάψω ή να βάλω πάνω στο κουτί κομμάτια λαμαρίνας με πριτσινια...

~`panigrc`~....Καλώς σας βρήκα...! την πρόσοψη δεν την έβαψα ακόμη γιατί δεν ξέρω πώς ακριβώς να την βάψω...Προς το παρών την εχω περάσει με το σπρέι κ επειδη το δωμάτιο μου έχει αρκετές λάμπες black light φαίνεται αρκετα ωραία στο σκοτάδι...

[img align=center title='uv pc']http://archive.x-park.gr/uploads/img43b07c389c41c.jpg[/img]
i'D LIKE TO KNOW GOD'S THOUGHTS...! THE REST ARE JUST DETAILS...
Εικόνα: panigrc
Πολύ ωραίο ! Μπράβο σου joko και καλωσήλθες στην παρέα μας !

Χρησιμοποίησες μερικές έξυπνες ιδέες όπως το να κρύψεις από πίσω όλα τα καλώδια (τροφοδοσίας και δεδομένων)
Επίσης η ιδέα με την οποία έβαψες το κουτί σου, δηλαδή μπογιά πάνω στο αστάρι απ'ευθείας χωρίς να στεγνώσει είναι πρωτοποριακή ή τουλάχιστον εγώ την μαθαίνω τώρα.

Μου άρεσε επίσης που έφτιαξες δική σου πρόσοψη (δεν ξέρω όμως γιατί δεν την έβαψες).

Γενικά μπράβο σου και καλό modding ... Laughing out loud
Εικόνα: gourtz
φιαλρακι το σπρει UV ποσο το πηρες? κατι αλλο νομιζω γνωμη μου παντα ετσι οτι το κουτι μπορει να ηταν και και ποιο ωραιο αν δεν το εβαφες και το αφηνες ασιμη χρωμα.