Samsung 3D LED TV: Η νέα διάσταση στην τηλεόραση

Εικόνα: mckondas

Η Samsung επαναπροσδιορίζει την έννοια της οικιακής ψυχαγωγίαςΜια ολοκληρωμένη 3D εμπειρία προσφέρει από σήμερα η Samsung Electronics στους Έλληνες καταναλωτές, με τη διάθεση των εξαιρετικά λεπτών Full HD 3D LED τηλεοράσεων, 3D Βlu-ray και 3D γυαλιών.

Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία που σημείωσαν παγκοσμίως οι τηλεοράσεις LED το 2009, η Samsung συνεχίζει να φέρνει την επανάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία, αποτελώντας την πρώτη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας 3D, που περιλαμβάνει: 3D LED, 3D LCD και 3D Plasma τηλεοράσεις, 3D Βlu-ray players και 3D Ηome Τheaters.

Τα 3D προϊόντα της Samsung ενσωματώνουν το Samsung Apps, το πρώτο application store για τηλεοράσεις και Βlu-ray, και προσφέρουν στον χρήστη προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης μέσω της υπηρεσίας Internet@TV, για να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο της αρεσκείας του είτε πρόκειται για ταινίες είτε για δημοφιλείς διαδικτυακές εφαρμογές, όπως το FaceBook και το Picasa. Παράλληλα, οι 3D τηλεοράσεις της Samsung προσφέρουν τη δυνατότητα μετατροπής του 2D τηλεοπτικού υλικού σε 3D με το πάτημα μόνο ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο -μια μοναδική καινοτομία της Samsung.

Σημειώνεται πως η διάθεση των 3D τηλεοράσεων ξεκινά άμεσα με τη σειρά C7000, ενώ σταδιακά θα διατεθούν οι σειρές τηλεοράσεων 3D LED TV C8000, 3D LCD C750 και 3D Plasma C7000.

Πηγή: www.zougla.gr

Πλήρες path: www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=126041&cid=36