Παγώστε τον .. ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΣ!

Εικόνα: JohnKaL-
Το παρακάτο άρθρο δεν έχει καμία σχέση με πείραγμα του Hardware σας και με Modding, απλά πρόκειτε για ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που αξίζει να δούμε..!

Το παρακάτο άρθρο δεν έχει καμία σχέση με πείραγμα του Hardware σας και με Modding, απλά πρόκειτε για ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που αξίζει να δούμε..!

Βαρεθήκατε να κάνετε Format επειδή κολλήσατε ιούς, Spyware ή επειδη στα windows πάλι εντελώς τυχαία λύπουν κάποια αρχεία και δεν γίνοντε Boot με αποτέλεσμα να κάθεστε να τα ξανακάνετε Setup για χιλιοστή φορά ?

Η λύση είναι το Deep Freeze της εταιρίας Faronics και χρησιμοποιείτε συχνότερα σε Internet Cafe και κοινόχρηστους υπολογιστές!

To προγραμματάκι παγώνει τον σκληρό σας και μετά απο κάθε Restart που κάνετε και ξανα ανοίγετε το PC σας σβήνοντε όλα όσα είχατε κάνει πριν και επαναφέρει τα πάντα απο το σημείο που ήταν πρίν!!

Εδώ αρχίζουνε όμως και τα προβλήματα..
"Πώς θα κάνω καινούρια Setup ? Shock " , "Πώς θα αποθηκεύω τα αρχεία που κατέβασα αφου θα μου τα σβήνει αυτο το ριμάδι ? Shock κλπ κλπ "

Οι λύσεις είναι 2!

1. Λέμε στο Deep Freeze να απενεργοποιηθεί απο την επόμενη φορα που θα κάνουμε Restart και κάνουμε την δουλεία μας.
*Το κακό όμως είναι πως κάθε φορα που θέλουμε να κάνουμε ένα Setup ή να αποθηκεύσουμε κάποια αρχεία θα πρέπει να ακολουθούμε την ίδια διαδικασία! *


2. Χωρίζουμε τον σκληρό μας σε 2 ή περισσότερα Partition π.χ. Έχουμε έναν 100 GB και τον χωρίζουμε σε 20 GB ( C: ) και 80GB ( D: )! Στον C: θα βάλουμε το λειτουργικό μας μαζί με αυτά που θέλουμε ( Winamp, mIRC κλπ κλπ ) και φυσικά το Deep Freeze για να τον "παγώσουμε"! Στον D: απλά θα αποθηκεύουμε ότι κατεβάζουμε. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να κάνουμε Disable μόνο κάθε φορά που θέλουμε να εγκαταστήσουμε κάτι και είναι απαραίτητο να καταχωρηθεί στην Registry !

Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε Demo για 60 ημέρες (Μερικά παλικάρια ξέρουν κι'αλλα μονοπάτια.. το πιάσατε το υπονοούμενο έέέέ ???? Wink ;-) Wink ) απο την κατηγορία Λήψεις Αρχείων Downloads στο System Monitors!

Κάνει και κάτι που δεν θα έπρεπε.. ότι είναι Trial θα το έχετε για πάντα αφου δεν θα κρατάει την Registry (ενοείτε πως θα πρέπει να γίνει setup μετα απο κάθε Reboot).
Aλλα αυτό φυσικά δεν μας ενδιαφέρει γιατί είναι κάτι παράνομο (?) και η εταιρίες τα Trial τα δίνουνε απλώς για δοκιμή και όχι για μόνιμη χρήση!

Καλή δουλεία και με ΠΡΟΣΟΧΗ Smile Smile


Ο συγγραφέας αυτού του άρθρου δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφή του λογισμικού σας. Ότι κάνετε είναι με δική σας ευθύνη

Σχόλια

Εικόνα: telisgh
re paides egw to vala kai dn mporousa na to bgalo tn ver 6?
ti paizei?
Telis GH = Telis (Ghost Hacker) Na to blog mou : http://telisgh.wordpress.com/ Oups
Εικόνα: inVader_
Προσέξτε επίσης πολύ όταν κάνετε configuration του προγράμματος, αφού αν θέλετε να κάνετε αλλαγές, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια αρκετά... επίπονη από άποψη χρόνου διαδικασία για να κάνετε τις αλλαγές με ασφάλεια...
[i]...and death shall have no dominion...[/i]